Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
Αρχική Σελίδα-Εκδηλώσεις-Ημερίδες Ενημέρωσης για την Θεματική Ενότητα «Περιβάλλον» του 7ου Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα της ΕΕ
English Version
 
"Ημερίδες Ενημέρωσης για την Θεματική Ενότητα «Περιβάλλον» του 7ου Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα της ΕΕ"

Ημερίδες Ενημέρωσης για την Θεματική Ενότητα «Περιβάλλον» του
7ου Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα της ΕΕ


Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (ΕΚΕΦΕ) «Δημόκριτος», Εθνικό Σημείο Επαφής για την Θεματική Ενότητα «Περιβάλλον» (Ειδικό Πρόγραμμα «Συνεργασία») του 7ου Προγράμματος Πλαισίου της Ε.Ε. για την Έρευνα και την Τεχνολογική Ανάπτυξη, σας προσκαλεί στις σχετικές ημερίδες πληροφόρησης και ενημέρωσης που διοργανώνει στις 12 και 13 Φεβρουαρίου 2007 στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, αντίστοιχα.

Η εκδήλωση της 12ης Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ, 6ο Χλμ. Χαριλάου-Θέρμης, Θεσσαλονίκη), ενώ εκείνη της 13ης Φεβρουαρίου στο κεντρικό αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (Πατριάρχου Γρηγορίου & Νεαπόλεως, Αγία Παρασκευή, Αθήνα).


Στόχος της εκδήλωσης είναι η έγκαιρη ενημέρωση της ακαδημαϊκής, ερευνητικής και επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας με δεδομένη την τρέχουσα ανοικτή πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης.

Το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» στοχεύει στη μελλοντική Πανελλαδική προβολή αντίστοιχων εκδηλώσεων μέσω συστήματος τηλεδιάσκεψης. Για τον λόγο αυτό η ημερίδα της 13ης Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί δοκιμαστικά στην Θεσσαλονίκη (αμφιθέατρο «Αίολος» του ΕΚΕΤΑ).

Επισυνάπτεται πρόσκληση και πρόγραμμα των ημερίδων.

Πρόσκληση και Πρόγραμμα σε pdf file
Πρόσκληση και Πρόγραμμα σε word file

H είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 13/2/2007
Τόπος Εκδήλωσης: Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. Δημόκριτος
Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ"
153 10 - Αγία Παρασκευή Αττικής Τ.Θ 60228 Τηλεφωνικό Κέντρο 210 - 650 3000
Σχεδιασμός-Υλοποίηση Net Media Lab Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" Αθήνα 2004