Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018
Αρχική Σελίδα-Δελτία Τύπου-Κοπή Πίτας του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος», Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009
English Version
 
"Κοπή Πίτας του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος», Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009"
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΤΥΠΟΥ
Δελτίο Τύπου
Αθήνα, 10 Φεβρουαρίου 2009
 

Κοπή Πίτας του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»
Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

 

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» πραγματοποίησε την ετήσια κοπή πίτας στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Κέντρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκης, ο Υπουργός Παιδείας κ. Α. Σπηλιωτόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας & Τεχνολογίας καθ. Φ. Τσαλίδης και ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κ. Β. Γιαννακόπουλος, εκπρόσωποι άλλων ερευνητικών φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι εργαζόμενοι του Κέντρου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς των Υπουργού Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκη, Υπουργού Παιδείας κ. Α. Σπηλιωτόπουλο και τέλος του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας καθ. Φ. Τσαλίδη.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής και Πρόεδρος του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε «Δ» Δρ. Δ. Νιάρχο έκανε σύντομο απολογισμό του 2008 και αναφέρθηκε σε δράσεις που έχουν δρομολογηθεί για το μέλλον στους άξονες Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση - Έρευνα - Μεταφορά Τεχνολογίας, όπως έχουν συμπεριληφθεί στο Επιστημονικό-Επιχειρησιακό σχέδιο του Κέντρου 2008-2012.

Ακολούθησαν η απονομή πλακετών στους συνταξιούχους του έτους 2008, τιμητικές διακρίσεις σε συναδέλφους που διακρίθηκαν για την συνεισφορά τους στην ασφάλεια του Κέντρου και η κλήρωση δώρων για το προσωπικό.

Η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση στο χώρο του φουαγιέ.

Μπορείτε να κατεβάσετε φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ.
 
Για το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»
Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» είναι το μεγαλύτερο, πολυκλαδικό ερευνητικό κέντρο της χώρας, με σημαντικές ερευνητικές, τεχνολογικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στους τομείς Υγείας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Νέων Υλικών και Μικροηλεκτρονικής.Οι δραστηριότητες αυτές υλοποιούνται στα ακόλουθα οκτώ Ινστιτούτα: Βιολογίας, Επιστήμης Υλικών, Μικροηλεκτρονικής, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πυρηνικής Τεχνολογίας και Ακτινοπροστασίας, Πυρηνικής Φυσικής, Φυσικοχημείας, Ραδιοϊσοτόπων και Ραδιοδιαγνωστικών Προϊόντων, καθώς και τη Διεύθυνση Τεχνολογικών Εφαρμογών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»
Ζωή Φλωράτου, τηλ. 210 - 650 3002
florzo1@central.demokritos.gr
Πατριάρχου Γρηγρορίου & Νεαπόλεως
Αγ. Παρασκευή
 
Ημερομηνία Καταχώρησης: 10/2/2009
Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ"
153 10 - Αγία Παρασκευή Αττικής Τ.Θ 60228 Τηλεφωνικό Κέντρο 210 - 650 3000
Σχεδιασμός-Υλοποίηση Net Media Lab Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" Αθήνα 2004