Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018
Αρχική Σελίδα-Δελτία Τύπου-Επίσκεψη του Γραφείου Σύνδεσης Γαλλίας του Εθνικού Επιστημονικού Συμβουλίου της TAIWAN 22.5.09
English Version
 
"Επίσκεψη του Γραφείου Σύνδεσης Γαλλίας του Εθνικού Επιστημονικού Συμβουλίου της TAIWAN 22.5.09"
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΤΥΠΟΥ
Δελτίο Τύπου
Αθήνα, 22 Μαϊου 2009
 

Επίσκεψη του Γραφείου Σύνδεσης Γαλλίας
του Εθνικού Επιστημονικού Συμβουλίου της TAIWAN
22.5.09

 

Στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Dr Charles Peng Δ/ντη του Γραφείου Σύνδεσης Γαλλίας του Εθνικού Επιστημονικού Συμβουλίου της TAIWAN (National Science Council), σήμερα Παρασκευή 22 Μαϊου 2009, όπως ζητήθηκε από τους ίδιους για ενημέρωση των δραστηριοτήτων του Κέντρου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του περιλάμβανε συνάντηση με τον Δρ. Δ. Νιάρχο Δ/ντη & Πρόεδρο Δ.Σ. του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και ξενάγηση σε όλα τα Ινστιτούτα του Κέντρου.

Τέλος, με το πέρας της συνάντησης με τον Πρόεδρο του Κέντρου, ο Dr Peng χαρακτήρισε θετική την πιθανή διακρατική συνεργασία, και από τα δύο μέρη σημειώθηκε δρομολόγηση διαδικασίας για την δημιουργία ενός προγράμματος διακρατικών συνεργασιών που θα έχει αμοιβαίο όφελος. Hδη έχει δρομολογηθεί επίσκεψη του Προέδρου στην ΤΑIWAN το Φθινόπωρο του 2009.


 
Για το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»
Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» είναι το μεγαλύτερο, πολυκλαδικό ερευνητικό κέντρο της χώρας, με σημαντικές ερευνητικές, τεχνολογικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στους τομείς Υγείας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Νέων Υλικών και Μικροηλεκτρονικής.Οι δραστηριότητες αυτές υλοποιούνται στα ακόλουθα οκτώ Ινστιτούτα: Βιολογίας, Επιστήμης Υλικών, Μικροηλεκτρονικής, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πυρηνικής Τεχνολογίας και Ακτινοπροστασίας, Πυρηνικής Φυσικής, Φυσικοχημείας, Ραδιοϊσοτόπων και Ραδιοδιαγνωστικών Προϊόντων, καθώς και τη Διεύθυνση Τεχνολογικών Εφαρμογών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»
Ζωή Φλωράτου, τηλ. 210 - 650 3002
florzo1@central.demokritos.gr
Πατριάρχου Γρηγρορίου & Νεαπόλεως
Αγ. Παρασκευή
 
Ημερομηνία Καταχώρησης: 14/7/2009
Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ"
153 10 - Αγία Παρασκευή Αττικής Τ.Θ 60228 Τηλεφωνικό Κέντρο 210 - 650 3000
Σχεδιασμός-Υλοποίηση Net Media Lab Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" Αθήνα 2004