Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
Αρχική Σελίδα-Δελτία Τύπου-Κοπή Πίτας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»
English Version
 
"Κοπή Πίτας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»"
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΤΥΠΟΥ
Δελτίο Τύπου
Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2006
 
Κοπή Πίτας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»
20 Φεβρουαρίου 2006
 
Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2006 στις 12:30, την ετήσια κοπή πίτας στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Κέντρου.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσίαση του ετήσιου απολογισμού του ΕΚΕΦΕ «Δ» από τον Δρ. Δ. Νιάρχο Διευθυντή και Πρόεδρο Δ.Σ. Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δ», χαιρετισμούς από τον κ. Δ. Σιούφα Υπουργό Ανάπτυξης, από τον καθ. Γ. Τσουκαλά Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας, και στην συνέχεια την απονομή διαφόρων τιμητικών επαίνων στους εργαζόμενους του Κέντρου.

Τέλος, θα δοθεί μία δεξίωση στο χώρο του φουαγέ.
 
Για το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»
Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» είναι το μεγαλύτερο, πολυκλαδικό ερευνητικό κέντρο της χώρας, με σημαντικές ερευνητικές, τεχνολογικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στους τομείς Υγείας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Νέων Υλικών και Μικροηλεκτρονικής.Οι δραστηριότητες αυτές υλοποιούνται στα ακόλουθα οκτώ Ινστιτούτα: Βιολογίας, Επιστήμης Υλικών, Μικροηλεκτρονικής, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πυρηνικής Τεχνολογίας και Ακτινοπροστασίας, Πυρηνικής Φυσικής, Φυσικοχημείας, Ραδιοϊσοτόπων και Ραδιοδιαγνωστικών Προϊόντων, καθώς και τη Διεύθυνση Τεχνολογικών Εφαρμογών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»
Ζωή Φλωράτου, τηλ. 210- 650 3002
florzo1@central.demokritos.gr
 
Ημερομηνία Καταχώρησης: 15/2/2006
Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ"
153 10 - Αγία Παρασκευή Αττικής Τ.Θ 60228 Τηλεφωνικό Κέντρο 210 - 650 3000
Σχεδιασμός-Υλοποίηση Net Media Lab Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" Αθήνα 2004