Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
Αρχική Σελίδα-Δελτία Τύπου-Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Εθνικού Ιδρύματος Φυσικών Επιστημών της Κίνας στο ΕΚΕΦΕ «Δ»
English Version
 
"Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Εθνικού Ιδρύματος Φυσικών Επιστημών της Κίνας στο ΕΚΕΦΕ «Δ»"
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΤΥΠΟΥ
Δελτίο Τύπου
Αθήνα, 13 Ιουλίου 2006
 

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του
Εθνικού Ιδρύματος Φυσικών Επιστημών της Κίνας
στο ΕΚΕΦΕ «Δ», 30-6-2006

 
Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» επισκέφθηκε αντιπροσωπεία 7 μελών του Εθνικού Ιδρύματος Φυσικών Επιστημών της Κίνας με επικεφαλή τον αντιπρόεδρο του Ιδρύματος, την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2006, στα πλαίσια συγκεκριμένων εργασιών συνεργασίας Ελλάδας - Κίνας.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιελάμβανε συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» Δρ. Κ. Παλαιό, ο οποίος τους ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του Κέντρου. Στην συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Κέντρου και συγκεκριμένα στα Ινστιτούτα Μικροηλεκτρονικής, Επιστήμης Υλικών και Πυρηνικής Φυσικής.

Η επίσκεψη διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Διακρατικών Σχέσεων της Δ/νσης Διεθνούς Ε&Τ Συνεργασίας της ΓΓΕΤ του Υπουργείου Ανάπτυξης και της Κινέζικης Πρεσβείας.
 
Για το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»
Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» είναι το μεγαλύτερο, πολυκλαδικό ερευνητικό κέντρο της χώρας, με σημαντικές ερευνητικές, τεχνολογικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στους τομείς Υγείας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Νέων Υλικών και Μικροηλεκτρονικής.Οι δραστηριότητες αυτές υλοποιούνται στα ακόλουθα οκτώ Ινστιτούτα: Βιολογίας, Επιστήμης Υλικών, Μικροηλεκτρονικής, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πυρηνικής Τεχνολογίας και Ακτινοπροστασίας, Πυρηνικής Φυσικής, Φυσικοχημείας, Ραδιοϊσοτόπων και Ραδιοδιαγνωστικών Προϊόντων, καθώς και τη Διεύθυνση Τεχνολογικών Εφαρμογών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»
Ζωή Φλωράτου, τηλ. 210- 650 3002
florzo1@central.demokritos.gr
 
Ημερομηνία Καταχώρησης: 13/7/2006
Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ"
153 10 - Αγία Παρασκευή Αττικής Τ.Θ 60228 Τηλεφωνικό Κέντρο 210 - 650 3000
Σχεδιασμός-Υλοποίηση Net Media Lab Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" Αθήνα 2004