Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
Αρχική Σελίδα-Δελτία Τύπου-Κοπή Πίτας του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος», Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2007
English Version
 
"Κοπή Πίτας του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος», Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2007"
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΤΥΠΟΥ
Δελτίο Τύπου
Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2007
 
Κοπή Πίτας του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»
Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2007

 
Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2007 στις 12:00 μ.μ., την ετήσια κοπή πίτας στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Κέντρου.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ευλογία από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Ν. Χατζηνικολάου (μέλος ΕΣΕΤ), παρουσίαση του ετήσιου απολογισμού του ΕΚΕΦΕ «Δ» από τον Δρ. Δ. Νιάρχο Διευθυντή και Πρόεδρο Δ.Σ. Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δ», και χαιρετισμούς από τον κ. Ι. Παπαθανασίου Υφυπουργό Ανάπτυξης, και τον κ. Σπ. Παπαδόπουλο Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας. Θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες στους συνταξιούχους του έτους 2006 για τους οποίους είναι παραδοσιακά αφιερωμένη η εκδήλωση αυτή, και στην συνέχεια θα λάβει μέρος κλήρωση δώρων για το προσωπικό του Κέντρου.

Τέλος, θα δοθεί δεξίωση στο χώρο του φουαγιέ.

   
Για το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»
Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» είναι το μεγαλύτερο, πολυκλαδικό ερευνητικό κέντρο της χώρας, με σημαντικές ερευνητικές, τεχνολογικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στους τομείς Υγείας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Νέων Υλικών και Μικροηλεκτρονικής.Οι δραστηριότητες αυτές υλοποιούνται στα ακόλουθα οκτώ Ινστιτούτα: Βιολογίας, Επιστήμης Υλικών, Μικροηλεκτρονικής, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πυρηνικής Τεχνολογίας και Ακτινοπροστασίας, Πυρηνικής Φυσικής, Φυσικοχημείας, Ραδιοϊσοτόπων και Ραδιοδιαγνωστικών Προϊόντων, καθώς και τη Διεύθυνση Τεχνολογικών Εφαρμογών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»
Ζωή Φλωράτου, τηλ. 210- 650 3002
florzo1@central.demokritos.gr
 
Ημερομηνία Καταχώρησης: 29/1/2007
Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ"
153 10 - Αγία Παρασκευή Αττικής Τ.Θ 60228 Τηλεφωνικό Κέντρο 210 - 650 3000
Σχεδιασμός-Υλοποίηση Net Media Lab Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" Αθήνα 2004