Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
Αρχική Σελίδα-Δελτία Τύπου-Συμμετοχή του ΕΚΕΦΕ «Δ» και ΤΕΠΑ «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ» στο MONEY SHOW 2007
English Version
 
"Συμμετοχή του ΕΚΕΦΕ «Δ» και ΤΕΠΑ «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ» στο MONEY SHOW 2007"
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΤΥΠΟΥ
Δελτίο Τύπου
Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2007
 
Συμμετοχή του ΕΚΕΦΕ «Δ» και ΤΕΠΑ «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ»
στο
MONEY SHOW 2007

 

Οι ωφέλειες από την ένταξη της καινοτομίας στην επιχειρηματική δραστηριότητα αλλά και οι ωφέλειες από την σύνδεση των οργανισμών παραγωγής γνώσης με τη βιομηχανία παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια ημερίδας του ΕΚΕΦΕ «Δ» και του Τεχνολογικού - Επιστημονικού Πάρκου «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ». Κεντρικός θεματικός άξονας της διοργάνωσης ήταν η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.

Η συμμετοχή τους έγινε για πρώτη φορά φέτος στο MONEY SHOW με την διοργάνωση ημερίδας με τίτλο «Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ», και την λειτουργία περιπτέρου του ΤΕΠΑ «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ».

Σε αυτό οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα οφέλη από την ένταξη μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας σε τεχνολογικό πάρκο αλλά κα για τις διαδικασίες ένταξης.

Στην ημερίδα έλαβαν μέρος διακεκριμένοι επιστήμονες εγνωσμένης αξίας και κύρους όπως ο Δ/ντης και Πρόεδρος Δ.Σ. του ΕΚΕΦΕ «Δ» Δρ. Δ. Νιάρχος, ο Δρ. Π. Μπαλτάς από το Γραφείο Διαμεσολάβησης του Κέντρου, ο Δρ. Φάνος Πυτιρης G.M. Director της Athena High Technology Incubator ltd., ο Δρ. Π. Θεοδοσόπουλος Δ/ντης Τεχνολογίας της Microsoft Hellas Α.Ε, ο Δρ. Γ. Νούνεσης Ερευνητής Α' ΕΚΕΦΕ «Δ», οι οποίοι μίλησαν για την καινοτομία, την επιστημονική γνώση και την αποτελεσματική επιχειρηματική δράση.

   
Για το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»
Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» είναι το μεγαλύτερο, πολυκλαδικό ερευνητικό κέντρο της χώρας, με σημαντικές ερευνητικές, τεχνολογικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στους τομείς Υγείας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Νέων Υλικών και Μικροηλεκτρονικής.Οι δραστηριότητες αυτές υλοποιούνται στα ακόλουθα οκτώ Ινστιτούτα: Βιολογίας, Επιστήμης Υλικών, Μικροηλεκτρονικής, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πυρηνικής Τεχνολογίας και Ακτινοπροστασίας, Πυρηνικής Φυσικής, Φυσικοχημείας, Ραδιοϊσοτόπων και Ραδιοδιαγνωστικών Προϊόντων, καθώς και τη Διεύθυνση Τεχνολογικών Εφαρμογών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»
Ζωή Φλωράτου, τηλ. 210- 650 3002
florzo1@central.demokritos.gr
 
Ημερομηνία Καταχώρησης: 29/1/2007
Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ"
153 10 - Αγία Παρασκευή Αττικής Τ.Θ 60228 Τηλεφωνικό Κέντρο 210 - 650 3000
Σχεδιασμός-Υλοποίηση Net Media Lab Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" Αθήνα 2004