Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
Αρχική Σελίδα-Δελτία Τύπου-Επίσκεψη της Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ κα Αλέκα Παπαρήγα στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» Πέμπτη 26-7-2007
English Version
 
"Επίσκεψη της Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ κα Αλέκα Παπαρήγα στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» Πέμπτη 26-7-2007"
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΤΥΠΟΥ
Δελτίο Τύπου
Αθήνα, 26 Ιουλίου 2007
 
Επίσκεψη της Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ κα Αλέκα Παπαρήγα
στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»
Πέμπτη 26-7-2007
 

Σήμερα Πέμπτη 26.7.2007 επισκέφτηκαν το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» η Γ.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. κα Αλέκα Παπαρήγα και αντιπροσωπεία του ΚΚΕ.

Η επίσκεψη περιελάμβανε συνάντηση με τον Δρ. Γ. Παπαβασιλείου Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΚΕΦΕ «Δ» και τα μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου, από τους οποίους παρευρέθηκαν οι Δρ. Ε. Τσιλιμπάρη Δ/ντρια Ινστιτούτου Βιολογίας, Δρ. Α. Νασιοπούλου Δ/ντρια Ινστιτούτου Μικροηλεκτρονικής, Δρ. Αν. Γιούτσος Δ/ντης Ινστιτούτου Πυρηνικής Τεχνολογίας & Ακτινοπροστασίας, Δρ. Γ. Παντελιάς Δ/ντης Ινστιτούτου Ραδιοϊσοτόπων & Ραδιοδιαγνωστικών Προοϊόντων, και εκπρόσωπος των εργαζομένων Στ. Μιχαλέας, και ο εκπρόσωπος των Ερευνητών Δρ. Δ. Λουκάς.

Το θέμα της συνάντησης με το ΔΣ ήταν «Ενημέρωση για τις υπάρχουσες ερευνητικές δραστηριότητες και Προοπτικές του Κέντρου».

Ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ Δρ. Γ. Παπαβασιλείου, παρουσίασε τις δραστηριότητες του Κέντρου, τις επιτυχίες στον επιστημονικό και τεχνολογικό τομέα, αλλά και τις προοπτικές ενόψει του 4ου ΕΣΠΑ και του 7 ΠΠ. Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα Ινστιτούτα Πυρηνικής Τεχνολογίας και Ακτινοπροστασίας, Μικροηλεκτρονικής και Επιστήμης Υλικών. Τέλος έγινε συνάντηση με τους Εκπροσώπους των Συλλόγων και τους εργαζομένους του ΕΚΕΦΕ «Δ».

Για το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»
Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» είναι το μεγαλύτερο, πολυκλαδικό ερευνητικό κέντρο της χώρας, με σημαντικές ερευνητικές, τεχνολογικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στους τομείς Υγείας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Νέων Υλικών και Μικροηλεκτρονικής.Οι δραστηριότητες αυτές υλοποιούνται στα ακόλουθα οκτώ Ινστιτούτα: Βιολογίας, Επιστήμης Υλικών, Μικροηλεκτρονικής, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πυρηνικής Τεχνολογίας και Ακτινοπροστασίας, Πυρηνικής Φυσικής, Φυσικοχημείας, Ραδιοϊσοτόπων και Ραδιοδιαγνωστικών Προϊόντων, καθώς και τη Διεύθυνση Τεχνολογικών Εφαρμογών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»
Ζωή Φλωράτου, τηλ. 210- 650 3002
florzo1@central.demokritos.gr
 
Ημερομηνία Καταχώρησης: 23/8/2007
Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ"
153 10 - Αγία Παρασκευή Αττικής Τ.Θ 60228 Τηλεφωνικό Κέντρο 210 - 650 3000
Σχεδιασμός-Υλοποίηση Net Media Lab Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" Αθήνα 2004