Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
Αρχική Σελίδα-Δελτία Τύπου-Κοπή Πίτας του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος», Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008
English Version
 
"Κοπή Πίτας του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος», Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008"
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΤΥΠΟΥ
Δελτίο Τύπου
Αθήνα, 7 Φεβρουαρίου 2008
 

Κοπή Πίτας του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»
Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

 

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» πραγματοποίησε την ετήσια κοπή πίτας στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Κέντρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Σ. Καλαφάτης, ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας & Τεχνολογίας καθ. Ι. Τσουκαλάς, εκπρόσωποι άλλων ερευνητικών φορέων, της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι εργαζόμενοι του Κέντρου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Σ. Καλαφάτη, ο οποίος ανέγνωσε και τον χαιρετισμό του Υπουργού κ. Χ. Φώλια που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε σε βίντεο « 50 χρόνια Δημόκριτος σε 5 λεπτά» από το υπό ψηφιοποίηση αρχείο του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε «Δ» . Ακολούθως ο Διευθυντής και Πρόεδρος του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε «Δ» Δρ. Δ. Νιάρχο έκανε σύντομο απολογισμό του 2007 και αναφέρθηκε σε δράσεις για το μέλλον, όπως θα συμπεριληφθούν στο επιχειρησιακό - επιστημονικό πλάνο του Κέντρου.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο ΓΓΕΤ καθ. Ι. Τσουκαλάς, ο οποίος ενημέρωσε συνοπτικά για τις διαδικασίες και παρεμβάσεις της ΓΓΕΤ που αφορούν την έρευνα.

Ακολούθησαν η απονομή πλακετών στους συνταξιούχους του έτους 2007 και η κλήρωση δώρων για το προσωπικό.

Η εκδήλωση έκλεισε με μία δεξίωση στο χώρο του φουαγιέ.

Δείτε τις φωτογραφίες της εκδήλωσης εδώ.

 
Για το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»
Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε.) «Δημόκριτος» είναι το μεγαλύτερο, πολυκλαδικό ερευνητικό κέντρο της χώρας, με σημαντικές ερευνητικές, τεχνολογικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στους τομείς Υγείας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Νέων Υλικών και Μικροηλεκτρονικής.Οι δραστηριότητες αυτές υλοποιούνται στα ακόλουθα οκτώ Ινστιτούτα: Βιολογίας, Επιστήμης Υλικών, Μικροηλεκτρονικής, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πυρηνικής Τεχνολογίας και Ακτινοπροστασίας, Πυρηνικής Φυσικής, Φυσικοχημείας, Ραδιοϊσοτόπων και Ραδιοδιαγνωστικών Προϊόντων, καθώς και τη Διεύθυνση Τεχνολογικών Εφαρμογών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»
Ζωή Φλωράτου, τηλ. 210- 650 3002
florzo1@central.demokritos.gr
 
Ημερομηνία Καταχώρησης: 7/2/2008
Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ"
153 10 - Αγία Παρασκευή Αττικής Τ.Θ 60228 Τηλεφωνικό Κέντρο 210 - 650 3000
Σχεδιασμός-Υλοποίηση Net Media Lab Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" Αθήνα 2004